Touchscreens

Je hebt verschillende soorten touchscreens, met infrarood aansturing voor de touch maar tegenwoordig ook bonded glass. Die laatste is eigenlijk te vergelijken met het touchscreen van je telefoon of tablet. Ook worden de schermen steeds dunner en lichter, daarnaast is de optie voor een ops tegenwoordig groter als voorheen. Veel van de schermen hebben ook ingebouwde android, dit is voor het onderwijs een mooie uitkomst. Zo kan men bijvoorbeeld een youtube filmpje op zetten, en kan de juf of meester iets anders doen wat de kinderen bijvoorbeeld niet mogen zien. Daarnaast worden de schermen ”slimmer”, zo hebben sommige ingebouwde cast functionaliteit. Dit houd in dat men vanaf zijn apparaat zijn scherm kan casten naar het touchscreen. Waar de vroegere touchscreens hun focus hadden liggen op het touchen en niet op bijvoorbeeld het geluid, zien wij dat er ook steeds beter geluid in de schermen zit. Neem bijvoorbeeld Tango Touch, deze heeft een ingebouwde soundbar. Zie foto hier onder:
Tango touchscreen Zwolle osborne technologies touchscreens
Tango touch 4K
  Bent u nieuwsgierig geworden naar wat een touchscreen voor u kan betekenen, neem gerust contact met ons op of neem een kijkje in de webshop
 • Audiovisueel

  Wij richten uw ruimte professioneel in. Met touchscreens, displays, audio en led-verlichting, of het nu om vergaderzalen, presentatieruimtes of klaslokalen gaat.

 • ICT & Development

  Iedere ruimte en iedere wens kent zijn eigen uitdagingen. Wij denken in idee├źn en oplossingen, op maat. Op het snijvlak van hardware, software, ICT en telefonie.

 • Service

  Ontzorgen, daar zijn we goed in. Bekijk onze verschillende service-abonnementen. Altijd goed werkende apparatuur en direct service als het mis gaat.

 • Branches

  Onderwijs digitaliseert, collaboration wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven, de flip-over wordt een app. Iedere branche heeft profijt van onze audiovisuele oplossingen.