Branches

Zakelijk

Audiovisuele oplossingen bieden geweldige kansen voor verschillende branches. Niet alleen worden presentaties indrukwekkender, interactiever en eenvoudiger, ook het werken met elkaar op afstand door collaboration en conference calls wordt steeds gebruiksvriendelijker en waardevoller. Met de juiste touchscreens en software wordt ook samenwerken in teams steeds creatiever.

Onderwijs

Digitale leermiddelen zijn in het onderwijs niet meer weg te denken. Duidluck realiseert complete en integrale oplossingen voor het onderwijs. De connectiviteit tussen alle computers, laptops en tablets en digiborden hangt sterk af van de hele ICT-infrastructuur. En daar ligt nu precies onze kracht. Multidisciplinair, oplossingsgericht. Wij ontzorgen.

Overheid

De overheid heeft te maken met grote presentatieruimtes zoals raadzalen, waar geluid een belangrijke rol speelt, evenals het streamen en opnemen van vergaderingen. We realiseren ook narrowcasting in combinatie met ticketsystemen in wachtruimtes bij gemeentes. Voor de overheid realiseren we integrale oplossingen voor ICT en audiovisuele hardware en software.

Kerken

Veel kerken maken gebruik van grote projectie via installatiebeamers en uiteraard moet in kerkzalen professionele audio worden gerealiseerd. Steeds meer kerken maken gebruik van displays in plaats van beamers. Naast de hardware realiseren we ook streams en opnames, zowel in audio als audiovisueel.
 • Audiovisueel

  Wij richten uw ruimte professioneel in. Met touchscreens, displays, audio en led-verlichting, of het nu om vergaderzalen, presentatieruimtes of klaslokalen gaat.

 • ICT & Development

  Iedere ruimte en iedere wens kent zijn eigen uitdagingen. Wij denken in idee├źn en oplossingen, op maat. Op het snijvlak van hardware, software, ICT en telefonie.

 • Service

  Ontzorgen, daar zijn we goed in. Bekijk onze verschillende service-abonnementen. Altijd goed werkende apparatuur en direct service als het mis gaat.

 • Branches

  Onderwijs digitaliseert, collaboration wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven, de flip-over wordt een app. Iedere branche heeft profijt van onze audiovisuele oplossingen.