Diensten

Inrichting presentatieruimtes

Tijdens de inventarisatie zijn we kritisch en stellen we veel waarom-vragen, zodat we een eerlijk, goed en duurzaam advies kunnen uitbrengen. We maken ontwerpen, leveren de best passende hardware en verzorgen ook de bekabeling en ICT-infrastructuur. Een complete presentatieruimte, precies zoals u het goed kunt gebruiken. Zullen we ook met u meedenken?

Telefonie & internet

Audiovisueel presenteren gaat hand in hand met goede internetverbindingen. Vandaar dat we ons hebben gespecialiseerd in het aanleggen en optimaliseren van internet en telefonie in bedrijfspanden of bijvoorbeeld in scholen. We monitoren de hele infrastructuur binnen panden, zodat iedereen effectief kan werken. Met onze VoIP telefoondienst ontzorgen we u ook op dat vlak. Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

ICT & Development

We houden ervan om specifieke oplossingen te bedenken en te realiseren voor uw speciale vraag. Zo leveren we regelmatig referbished, jong gebruikte laptops, Ipads en tablets aan scholen. Het Duidluck Connect Monitoring System monitort 24/7 bij ICT-infrastructuren om problemen te signaleren en preventief onderhoud te plegen. Ook een specifieke wens? Neem vrijblijvend contact op.

Service-abonnementen

We bieden verschillende service-abonnementen, toegespitst op uw behoeften. Het digibord ontzorgpakket bijvoorbeeld, waarbij we de branduren en lichtopbrengst controleren, de behuizing en filters reinigen, opnieuw afstellen en kalibreren en duurzame inzet van hardware garanderen. Informeer naar de mogelijkheden om ook ontzorgd te worden.

Evenementen

Audiovisuele presentatie speelt een doorslaggevende rol op uw evenement. Wij adviseren, verhuren en installeren. Zowel visuele hardware, zoals video-walls en projectieschermen, als professionele audio en licht. Uw beurzen en bedrijfsfeesten maken gegarandeerd indruk. We helpen u graag, neem gerust contact op voor meer informatie.
 • Audiovisueel

  Wij richten uw ruimte professioneel in. Met touchscreens, displays, audio en led-verlichting, of het nu om vergaderzalen, presentatieruimtes of klaslokalen gaat.

 • ICT & Development

  Iedere ruimte en iedere wens kent zijn eigen uitdagingen. Wij denken in idee├źn en oplossingen, op maat. Op het snijvlak van hardware, software, ICT en telefonie.

 • Service

  Ontzorgen, daar zijn we goed in. Bekijk onze verschillende service-abonnementen. Altijd goed werkende apparatuur en direct service als het mis gaat.

 • Branches

  Onderwijs digitaliseert, collaboration wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven, de flip-over wordt een app. Iedere branche heeft profijt van onze audiovisuele oplossingen.