Ons idee

Duidluck is een landelijk opererende enthousiaste, gedreven en innovatieve dienstverlener op het gebied van audiovisueel presenteren. Wij werken aan de inrichting van uw moderne kantoorpand/fabriekshal en onderwijsinstelling met touchscreens, displays,projectieschermen, beamers. Reserverings – en narrowcasting software t.b.v. vergaderderuimtes/Flexplekken/Parkeerplaatsen etc.

Duidluck is duidelijk. Ons idee:

Persoonlijk. Altijd direct contact en direct een oplossing. We zijn oprecht geïnteresseerd in onze klant; in grote en kleine klussen, in ingewikkelde problemen en uitdagende concepten.

Goed. We hebben altijd een idee. ICT, Telefonie, Wifi, projectie, video en audio zijn sterk met elkaar verbonden. Duidluck is full service, we weten overal van en kunnen dat ook begrijpelijk uitleggen.

Duidelijk. We adviseren producten die passen, niet de mooiste gadget. We leveren wat we beloven en doen wat moet om de klant blij te maken. We houden van eerlijk zaken doen.

Op zoek naar een audiovisuele oplossing? We hebben jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, onderwijs en bij overheidsinstellingen. We worden graag uitgedaagd!

 • Audiovisueel

  Wij richten uw ruimte professioneel in. Met touchscreens, displays, audio en led-verlichting, of het nu om vergaderzalen, presentatieruimtes of klaslokalen gaat.

 • ICT & Development

  Iedere ruimte en iedere wens kent zijn eigen uitdagingen. Wij denken in ideeën en oplossingen, op maat. Op het snijvlak van hardware, software, ICT en telefonie.

 • Service

  Ontzorgen, daar zijn we goed in. Bekijk onze verschillende service-abonnementen. Altijd goed werkende apparatuur en direct service als het mis gaat.

 • Branches

  Onderwijs digitaliseert, collaboration wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven, de flip-over wordt een app. Iedere branche heeft profijt van onze audiovisuele oplossingen.