Narrowcasting

Onze Narrowcasting oplossing is simpel in gebruik, met de drag en drop functie kan iedereen dit systeem zijn eigen maken.

 Duidluck Narrowcasting Zwolle Narrow Casting Info display Digital Signage drag en drop

De Duidluck Narrowcasting oplossing is simpel in gebruik. Met de drag en drop functie kan iedereen het systeem zich eigen maken en de creativiteit de vrije loop laten gaan. Op de afbeelding hierboven is het creatieve scherm te zien. Middels alle functionaliteiten kan u uw eigen slides maken. Met behulp van de drag en drop functie kun kunt u verschillende opties in uw slides verwerken (zie de blauwe tickers links in het scherm). Voorbeelden van deze opties zijn live nieuws welke door de slides lopen, een diavoorstelling van foto’s, live verbinding met diverse social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter etcetera.

Naast het simpele gebruik is de kracht van het systeem dat het niet uit maakt waar u de aanpassingen doet. Dit kan overal op de wereld mits u voorzien bent van een internet verbinding. Daarnaast is het gebruik mogelijk op elk gewenst apparaat gezien het feit dat het systeem webbased is.

Nieuwsgierig naar de werkelijke werking van het systeem en wat het u allemaal te bieden heeft? Bel ons voor meer informatie.
 • Audiovisueel

  Wij richten uw ruimte professioneel in. Met touchscreens, displays, audio en led-verlichting, of het nu om vergaderzalen, presentatieruimtes of klaslokalen gaat.

 • ICT & Development

  Iedere ruimte en iedere wens kent zijn eigen uitdagingen. Wij denken in idee├źn en oplossingen, op maat. Op het snijvlak van hardware, software, ICT en telefonie.

 • Service

  Ontzorgen, daar zijn we goed in. Bekijk onze verschillende service-abonnementen. Altijd goed werkende apparatuur en direct service als het mis gaat.

 • Branches

  Onderwijs digitaliseert, collaboration wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven, de flip-over wordt een app. Iedere branche heeft profijt van onze audiovisuele oplossingen.