Ict

Ict is niet meer weg te denken uit het straatbeeld, overal waar u kijkt ziet u wel iets wat er mee te maken heeft. Wij van Duidluck kunnen u voorzien in het totaalpakket ict, denk hier bijvoorbeeld aan het leveren van zowel nieuwe als refurbished hardware. Maar misschien nog wel veel belangrijker, een goed netwerk. Men heeft tegenwoordig steeds meer devices bij zich. Denk bijvoorbeeld aan telefoons, tablets, laptops etc. Daarom is het belangrijk dat u een goede bandbreedte (internet snelheid) heeft, en Dat u die brandbreedte ook kan ontvangen. Dit kan u doen doormiddel van een goede router met daarachter goede accespoints. Het is mogelijk om een gast netwerk te maken, en dan kan men doormiddel van een QR code verbinding maken. Wij zien echter ook een trend in de monitoren die bij pc’s gebruikt worden, het moet groter en breedbeeld. Daar komt LG om de hoek kijken, met hun uitgebreide assortiment breedbeeld schermen. Ook hierin kunnen wij u in voorzien, voor zowel het leveren als het configureren van de gewenste setup. Hieronder ziet u het paradepaardje van LG: Verkrijgbaar bij ons in de webshop
Lg Duidluck Zwolle Ict Curved 21:9 ultrawide ultra wide 34'' 34 inch ict ICT Computers computer laptop
Lg 34” Curved UltraWide™
 • Audiovisueel

  Wij richten uw ruimte professioneel in. Met touchscreens, displays, audio en led-verlichting, of het nu om vergaderzalen, presentatieruimtes of klaslokalen gaat.

 • ICT & Development

  Iedere ruimte en iedere wens kent zijn eigen uitdagingen. Wij denken in ideeën en oplossingen, op maat. Op het snijvlak van hardware, software, ICT en telefonie.

 • Service

  Ontzorgen, daar zijn we goed in. Bekijk onze verschillende service-abonnementen. Altijd goed werkende apparatuur en direct service als het mis gaat.

 • Branches

  Onderwijs digitaliseert, collaboration wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven, de flip-over wordt een app. Iedere branche heeft profijt van onze audiovisuele oplossingen.