GoBright

Meet

Check de beschikbaarheid van een ruimte in een oogwenk.
 
Roombooking
Check de beschikbaarheid van een ruimte in een oogwenk en reserveer de ruimte in een handomdraai. Room Booking maakt effectief gebruik mogelijk van al uw ruimtes. Door gebruik van Room Booking behoort zoeken naar een beschikbare ruimte, onnodig lege ruimtes, intterupties tijdens meetings en dubbele reserveringen tot het verleden.
 

Extra opties:

 
Room Booking App
The Room Booking app is een ultieme toevoeging aan het systeems. Het vormt uw persoonlijke mobiele meeting assistent. Zoek, vind en boek altijd en overal een ruimte met uw mobiel. De App stuurt u een notificatie wanneer de reserveringstijd bijna over is en wanneer nodig kunt u de reservering meteen verlengen.
 
Wayfinding
Wayfinding vormt uw gids door het hele gebouw. Het toont de actuele bezetting van ruimtes in één overzicht. Daarnaast wijst het zowel u als gasten de weg door het hele gebouw zodat hier geen tijd meer aan verloren gaat.
 
Catering & services
Een meeting is meer dan alleen praten. Coffee, thee en lunch kunnen net dat beetje extra toevoegen aan de meeting. Ook is het mogelijk om voorafgaand, gedurend en na een meeting een bijvoorbeeld tweede presentatiescherm te reserveren.
 
 
Room detection maakt de Room Booking software nog intelligenter. Een kleine sensor in een ruimte meet beweging. Mocht het geen beweging zien in een gereserveerde ruimte, kan de ruimte na een voorafbepaalde tijdsduur weer worden vrijgegeven waardoor onnodig gereserveerde ruimtes tot het verleden behoren. Met automatische aanwezigheidsdetectie wordt ook boeken onnodig.
GoBright Room Booking
Room Booking Display

Work

Verander een flexibele werkplek in uw eigen plek
Met Desk Booking & Connect kunt u altijd en overal de beschikbaarheid van werkplekken inzien en binnen seconden reserveren. Login met u persoonlijk NFC-kaart of smartphone en de plek past zich automatisch aan naar de juiste bureauhoogte. 
 

Extra opties:

 
Mapping
Met Mapping visualeert u de verdiepingen van het gebouw. In dit interactieve overzicht van alle beschikbare, gereserveerde en bezette werkplekken kunt u direct inzien welke plekken beschikbaar zijn, deze zo nodig boeken en makkelijk een collega vinden waar u naar op zoek bent.
 
Desk Glow
Desk Glow geeft in een oogwenk met de kleuren op het bureau aan welke werkplekken beschikbaar en bezet zijn. Daarnaast is gemakkelijk te zien welke collega’s niet gestoord willen worden. Met de kleuren groen, rood en blauw is dit gemakkelijk overal te zien. 
 
Desk Detection
Desk Detection maakt de software nog intelligenter. Een kleine sensor registreert beweging bij de aanwezigheid van een werknemer op de werkplek. Als het na een voorafbepaalde tijdsduur geen beweging meer detecteert wordt de werkplek automatisch weer beschikbaar gesteld. Met automatische aanwezigheidsdetectie wordt ook boeken onnodig. 
Gobright Work Desk

Visit

Gemakkelijk en AVG-bestendige digitale registratie door bezoekers zelf. 
Middels digitale zelf registratie is het mogelijk om bezoekers zichzelf te laten registreren op een professionele en moderne manier. Hierdoor kan de receptionist(e) zich focussen op kerntaken en worden zelfs onbemande recepties mogelijk. Na registratie ontvangt de betreffende medewerker een notificatie dat zijn/haar gast is gearriveerd. Daarnaast voldoet het bedrijf direct aan de AVG-wetgevingen van de Europese Unie middels deze gemakkelijke en efficiënte bezoekersregistratie.
 

Extra opties:

 
Middels Badge Printing is optimale zichbaarheid van bezoekers mogelijk. Print badges met uw eigen design, bedrijfslogo en kleuren. Na het bezoek, is gemakkelijk uitchecken mogleijk en kan de gast bij een volgend bezoek weer gemakkelijk inchecken door middel van het scannen van de QR-code op de badge. 
GoBright, Visit, work, meet
 • Audiovisueel

  Wij richten uw ruimte professioneel in. Met touchscreens, displays, audio en led-verlichting, of het nu om vergaderzalen, presentatieruimtes of klaslokalen gaat.

 • ICT & Development

  Iedere ruimte en iedere wens kent zijn eigen uitdagingen. Wij denken in ideeën en oplossingen, op maat. Op het snijvlak van hardware, software, ICT en telefonie.

 • Service

  Ontzorgen, daar zijn we goed in. Bekijk onze verschillende service-abonnementen. Altijd goed werkende apparatuur en direct service als het mis gaat.

 • Branches

  Onderwijs digitaliseert, collaboration wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven, de flip-over wordt een app. Iedere branche heeft profijt van onze audiovisuele oplossingen.