Chromebooks

Chromebooks Zwolle Duidluck
Lenovo N42 Chromebook

Wat zijn Chromebooks?

Geen wachttijd en gemakkelijk in te stellen: de Chromebook is een nieuwe computer van Google waarmee u uw werk binnen en buiten het klaslokaal gedaan kunt krijgen. Dit apparaat is eenvoudig en veilig en heeft toegang tot internet en ingebouwde apps, zodat leerlingen en leraren direct kunnen beginnen met werken en leren.

Het beste van Google

Uw favoriete Google-apps, zoals Google Zoeken, Gmail en Google Documenten, zijn al geïnstalleerd. En natuurlijk heeft u toegang tot de enorme educatieve hulpbronnen die internet te bieden heeft.

Apps voor in de klas

De Chrome Web Store biedt duizenden gratis en betaalde educatieve apps, hulpprogramma’s en extensies waarmee leerlingen en leraren hun Chromebook optimaal kunnen benutten. Maak videoprojecten met GoAnimate, leer geometrische formules met Geogebra en haal meer uit de les met het beheersyteem voor leren Haiku LMS. U kunt nog zoveel leren.

Gezamenlijk werken

Laat leerlingen essays schrijven voor Nederlands, spreadsheets maken voor natuurkunde, groepspresentaties ontwikkelen voor geschiedenis en tekeningen maken voor ckv met apps zoals Google Documenten, Zoho of SlideRocket.

Perfect om te delen

Leerlingen kunnen een Chromebook delen, maar genieten van een persoonlijke ervaring zodra ze hebben ingelogd. Met ondersteuning voor meerdere gebruikers kan iedereen zijn/haar eigen bestanden, apps en instellingen eenvoudig openen. Chromebooks aanschaffen? Dit kunt u doen op onze Webshop.
 • Audiovisueel

  Wij richten uw ruimte professioneel in. Met touchscreens, displays, audio en led-verlichting, of het nu om vergaderzalen, presentatieruimtes of klaslokalen gaat.

 • ICT & Development

  Iedere ruimte en iedere wens kent zijn eigen uitdagingen. Wij denken in ideeën en oplossingen, op maat. Op het snijvlak van hardware, software, ICT en telefonie.

 • Service

  Ontzorgen, daar zijn we goed in. Bekijk onze verschillende service-abonnementen. Altijd goed werkende apparatuur en direct service als het mis gaat.

 • Branches

  Onderwijs digitaliseert, collaboration wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven, de flip-over wordt een app. Iedere branche heeft profijt van onze audiovisuele oplossingen.